درخت بلوط

بایگانی

از رنجی که می بریم

يكشنبه, ۳ ارديبهشت ۱۳۹۶، ۱۲:۳۲ ق.ظ

چند وقتی است به توصیه ی بزرگترهای خانواده روغن مصرفی خانه از روغن سرخ کردنی به روغن کنجد تغییر پیدا کرده است. این یعنی صرف صبحانه، ناهار و شام، با طعم حلوا شکری عقاب.

موافقین ۳ مخالفین ۰ ۹۶/۰۲/۰۳
تیستو

نظرات  (۵)

تاثیر مثبتش رو توی سلامتی خواهی دید. قطعا بهتره از اون روغن های آشغال پالمی. 
پاسخ:
Hope so
۰۳ ارديبهشت ۹۶ ، ۰۱:۱۶ پوریا نوروزی
حلوا شکری عقاب :))
روغن ذرت هم بد نیست ..
صبحانه ناهار شام با طعم ذرت مکزیکی :))
پاسخ:
روغن ذرت خوبیش اینه که مزه نداره :))

ولی بدم نیس مزه داشته باشه نه؟!
۰۳ ارديبهشت ۹۶ ، ۱۰:۰۵ بانوی ایرانی
کم کم عادی میشه براتون. از روغن زیتون و روغن شحم گاو هم استفاده کنید. در روایات توصیه شده و برای سلامتی بسیار مفید اند.
پاسخ:
اخه کلا مزه ی ماده ی غذایی رو پوشش میده! یعنی فقط مزه کنجد میده نه پیاز نه گوشت نه گوجه

اره زیتون خوبه دوست دارم
سلام 
تولدتون رو تبریک می گم! شیراز بودیم این چند روز و امروز  که برمیگشتیم ارزو کردم که امسال بارونی باشه اما  گمان نکنم که امسال هم بارون بیاد...
اما ان شا الله براتون این  یک سال بزرگتر شدن به سالها بزرگتر شدن و رشد عقلی و روحی و معنوی منجر بشه... ارزومند موفقیت شما
پاسخ:
سلام. بسیار بسیار بسیار ممنونم از لطفتون :)))
باورتون نمیشه چقدر خوشحال شدم که یادتون بود. ممنون از دعاهای خیرتون... ان شالله

بله... امسال هم بارون نیومد. ولی فرداش اومد :| درسته واقعا؟!!!
ما هم یه مدت سعی کردیم، ولی نشد! واقعا قابل تحمل نبود!
.
.

با تاخیر خیلی زیاد، تولدتون مبارک!! همیشه شاد باشید :)  3>
پاسخ:
ما که فعلا داربم مقاومت میکنیم و کمی عادت کردیم. ولی یاد مزه ها بخیر...


ممنونم عزیزمممم. بسیار بسیار متشکر :)

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">