این دستور کیک رو یک میلیون بار درست کردم و امتحان خودش رو پس داده. گفتم اینجا بنویسم بلکه شما هم درست کنید و اگر خوشتون اومد یه فاتحه برای رفتگانم بفرستید.
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ لیوان
وانیل ۱ قاشق چای خوری سر خالی
دارچین ۱ قاشق مرباخوری سر خالی
روغن مایع نصف لیوان
آب یک سوم لیوان
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
آرد یک و نیم لیوان
گردو ریز خرد شده نصف لیوان
بسته به اینکه کیک هویج می خواین یا سیب :
هویج رنده ریز شده یک لیوان
سیب ریز خرد شده در حد زیر یک سانت یک لیوان سر پر
تخم مرغ که به دمای محیط رسیده رو با شکر و وانیل و دارچین حسابی بزنین که شکر حل و حجمش دوبرابر و رنگش روشن بشه. آب و روغن رو اضافه کنید و دو سه دقیقه هم بزنید. آرد رو هم توی ۳ مرحله اضافه کنید و آروم هم بزنین.
در آخر هم سیب/هویج و گردو رو اضافه کنید و در حد قاطی شدن آروم هم بزنید.
فر ۱۸۰ درجه ۴۵ دقیقه
اگر بخواین میتونید توی قالب کاپ کیک بریزید که به نظرم برای پذیرایی خیلی بهتره، حدود ۲۰ تا کاپ کیک کوچیک میشه. فر ۱۸۰ درجه و ۲۰ دقیقه.
لیوان هم از این دسته دار فرانسوی ها باشه بیزحمت.