بازگشت به ریشه ها
يكشنبه, ۱۶ آبان ۱۴۰۰، ۱۱:۲۹ ب.ظ
دیروز واسه ناهارخودم یه نفر و برای اولین بار، گِونه - دمی بلغور گندم و گوجه - درست کردم و الان احساس میکنم یه تنه دارم فرهنگ آبا و اجدادی رو به نسل بعد انتقال میدم. لذا خسته ام.
۰۰/۰۸/۱۶
دیروز واسه ناهارخودم یه نفر و برای اولین بار، گِونه - دمی بلغور گندم و گوجه - درست کردم و الان احساس میکنم یه تنه دارم فرهنگ آبا و اجدادی رو به نسل بعد انتقال میدم. لذا خسته ام.